Mikko Rehnberg

Koti laskettelukeskus: Kasurilan Hiihtokeskus, siellä tuli vietettyä lähes kaikki illat ylä-asteella! 

Lempi laskettelukeskus: Ruka, siellä on tosi hyvä fiilis laskea ja nopea hissi! Saa jo muutamassa tunnissa laskettua enemmän, kun usein ulkomailla päivässä!

Lempi temppu: Etukantin fs spinit on aina kivoja joten sanotaan Frontti rodeo 5!  

Lempi Usva tuote: LT takkia tullu käytettyä eniten ja se on kyllä kiva! Yks tuleva lemppari tuote on tällä hetkellä suunnitteilla, mutta siitä lisää myöhemmin!

Paras kokemus lumilautailun parissa: Riden kanssa käytiin pari vuotta sitten puuterireissulla Sveitsissä. Kuvauspäivän päätteeksi haikattiin vuorenseinän päälle ja laskettiin sieltä auringon laskiessa alas. Ehdottomasti yksi mun elämän hienoimpia kokemuksia!

mitä haluut vielä saavuttaa: Unelmana on ollu jo pitkään kuvata oma videoprojekti ja sitä on tarkoitus lähteä toteuttamaan nyt tulevana talvena!

Carola Niemelä

Koti laskettelukeskus: Ruka 

Lempi laskettelukeskus: Ruka 

Lempi temppu: Fs3 ja reiliin switch board 270 ulos  

Lempi Usva tuote: Huppari ja tulevat pipot (ps. julkaistaan pian)

Paras kokemus lumilautailun parissa: Lumilautailu on vieny mua tosi siisteihin paikkoihin ja olympialaiset on ollu kyllä hulluin kokemus kaikista. Lumilautailu on vieny mua myös äärirajoille ja oon saanu haastaa itteä ihan täysillä. Se on kasvattanu ja vieny mua kohti omia unelmia ja oon saanu enemmän mitä oisin ikinä uskaltanu edes kuvitella.

mitä haluut vielä saavuttaa: Haluan saavuttaa uusia rajoja, uusia kokemuksia, uusia taitoja ja uusia tapoja tehdä lumilautailua. Haaveilen että pystyn olemaan suuri esikuva kaikille siitä miten jokainen voi tehdä just sitä mitä haluaa. Ja lumilautailla täysin omalla tyylillä.